Овчетина, јагњетина, шумадија… синоним за Даги Плус. Питајте и највећег лаика у Нишу, овде су јагњећи и овчији специјалитети нешто посебно. У Нишу кажеш Даги, зна се на шта иде ствар! Иначе “Даги” представња породични скраћеницу иницијала… Ех, не би све то тако било да кулинарску палицу не држи лично газда Аца, искусни нишки угоститељ и мераклија. Са филозофијом гост=пријатељ стекао је завидан реноме код својих посетилаца.
Сам газда Аца није од оних који обилазе госте и дворе их. Он то ради из прикрајка, спремајући им неодољиве специјалитете домаће кухиње.
Тешко вуку не једући меса и јунаку не пијући вина. Благо госту огладнелом, жедном топле куће “ДАГИ Трошарина”.
Кад сам гладан узлетим високо, једно место тражи моје око… здрава храна и опојно пиће… често мени зора тамо свиће.
У кафану морам поћи код ДАГИЈА морам доћи, уз његове чаролије и уз месо овчије весело ми срце бије. Коме није до ДАГИ милине престонице српске овчетине.
Зато хитам тамо срећан у ту ДАГИЈЕВУ тајну да упознам боље ту кафану бајну.