CENOVNIK JE U FAZI IZRADE

* CENE IZ PONUDE NISU VAŽEĆE *

 • Вињак150
 • Водка150
 • Коњак150
 • Стомаклија150
 • Траварица150
 • Мастика170
 • Шљива150
 • Дуња170
 • Јабука клека150
 • Лоза150
 • Пелинковац170
 • Лоза Црногорска200
 • Виљамовка кајсија200
 • Линцура180
 • Узо170
 • Шток150
 • Жута оса250
 • Рум150
 • Медена малиновача200
 • Боровњача200
 • Соколова клека250
 • Соколова виљамовка250
 • Соколова травка250
 • Соколова шљива250
 • Вињак стар 5 година250
 • Санате траварица170
 • Џин150
 • Јегер250
 • Клека ББ170
 • Смирноф водка180
 • Шљива Стари храст170
 • Домаћа кафа100
 • Чај90
 • Кувано вино 0,2120
 • Грејана ракија 0,1150
 • Нес хладни 0,2100
 • Вињак120
 • Коњак120
 • Стомаклија120
 • Мастика130
 • Шљива120
 • Дуња130
 • Лоза120
 • Пелинковац130
 • Виљамовка130
 • Узо130
 • Шток120
 • Жута оса150
 • Медена малиновача130
 • Соколова150
 • Кајсија130
 • Јегер150
 • Туборг 0,3180
 • Карлсберг 0,3190
 • Карлсберг 0,5200
 • Бадвајзер 0,3190
 • Лав 0,3150
 • Ердингер 0,3250
 • Бадвајзер тамно 0,3200
 • Сомерсби 0,3220
 • Туборг точено 0,3130
 • Туборг точено 0,5190
 • Лав точено 0,3120
 • Лав точено 0,5170
 • Бадвајзер точено 0,3140
 • Бадвајзер точено 0,5200
 • Кисела вода 1л120
 • Кисела вода 0,560
 • Кисела вода 0,2530
 • Кисела вода 0,112
 • Хеба 1л120
 • Хеба 0,380
 • Књаз Милош 1л120
 • Књаз Милош 0,380
 • Врњци 1л120
 • Врњци 0,380
 • Газирана вода 0,380
 • Негазирана вода 1л130
 • флашица 0,280
 • Аква Вива 0,7130
 • Џони 0,05250
 • Џони 0,03150
 • Балантајн 0,05250
 • Балантајн 0,03150
 • Џек Данијелс 0,05350
 • Џек Данијелс 0,03220
 • Чивас 0,05350
 • Чивас 0,03150
 • Џентлмен 0,05450
 • Хенеси 0,05500
 • Вермут 0,1100
 • Шери 0,05100
 • Крушковац 0,05100
 • Мартини 0,05150
 • Кампари 0,05200
 • Текила 0,05170
 • Амаро 0,05170
 • Бејлис 0,05250
 • Курвоазије 0,05400
 • Кока кола160
 • Фанта160
 • Тоник160
 • Битер160
 • Спрајт160
 • Kокта160
 • Клакер160
 • Пепси160
 • Миринда***
 • Нектар сортирано***
 • Некст сортирано***
 • Лимунада цеђена150
 • Цедевита100
 • Голф сокови160
 • Густи160